



Agenda for Stockton Community Steering Committee Meeting #52

Wednesday, May 1, 2024 - 5:00 pm - 7:00 pm

Public Participation: Join via *YouTube Live* - www.youtube.com/healthyairliving
Comments and questions posted on Facebook or submitted to ab617@valleyair.org during the meeting will be addressed during the meeting's public comment period.

Meeting facilitation provided by Harder + Company Community Research

5:00 p.m. Welcome, Introductions (10 mins)

Jessica Olsen, Director of Community Strategies and Resources, Valley Air District

5:10 p.m. Review Action Items Tracker (10 mins)

Review, discuss, and solicit feedback on complete and pending action items from last

meeting

Valley Air District Staff

5:20 p.m. In-Person Meeting Debrief and CERP Implementation Updates (35 mins)

Review feedback shared during in-person meeting and provide updates on CERP measures discussed, including passenger vehicle repair and replace and bike lanes.

Valley Air District Staff

5:55 p.m. Quarterly Air Monitoring Update (35 mins)

Update on air monitoring data collection and analysis and status of community air

monitoring network implementation.

Valley Air District Staff

6:30 p.m. Standing Updates (15 mins)

Space is reserved on each agenda for regular updates from various subcommittees and

agencies

CARB District

Port of Stockton

Other general updates

6:45 p.m. Wrap Up/Next Steps (5 mins)

Next Agenda-Setting Meeting: TBD

Next Meeting: Wednesday, June 5, 2024 @ 5pm, via Zoom

6:50 p.m. Public Comment (5 mins)