



Agenda for Stockton Community Steering Committee Meeting #48

Wednesday, January 3, 2024 – 5:00 pm - 7:00 pm

Public Participation: Join via *YouTube Live* - www.youtube.com/healthyairliving
Comments and questions posted on Facebook or submitted to ab617@valleyair.org during the meeting will be addressed during the meeting's public comment period.

Meeting facilitation provided by Harder + Company Community Research

5:00 p.m. Welcome, Introductions (10 mins)

Stephanie Ng, Program Manager of Community Strategies & Resources, Valley Air

District

Community Co-host

5:10 p.m. Review Action Items Tracker (10 mins)

Review, discuss, and solicit feedback on complete and pending action items from last

meeting

Valley Air District Staff

5:20 p.m. Truck Reroute Study Discussion (25 mins)

Update on Port of Stockton's Truck Reroute Study results; discuss potential opportunities

with <u>Truck Reroute Study CERP measure (HD.1)</u>

Port of Stockton Truck Reroute Study Contractor

5:45 p.m. CERP Implementation, Eligibility & Outreach Discussion (40 mins)

Review Passenger Vehicle Replacement program and eligibility criteria and discuss

outreach strategies for Passenger Vehicle Replacement and Fireplace and Woodstove

<u>Change-out measures.</u>

Valley Air District Staff

6:25 p.m. Standing Updates (15 mins)

Space is reserved on each agenda for regular updates from various subcommittees and

agencies

CARB District

Port of Stockton

Other general updates

6:40 p.m. Wrap Up/Next Steps (5 mins)

Next Agenda-Setting Meeting: TBD

Next Meeting: Wednesday, February 7, 2024 @ 5pm via zoom

6:45 p.m. Public Comment (5 mins)