



Agenda for Stockton Community Steering Committee Meeting #43

Wednesday, June 7, 2023 – 5:00 pm - 7:00 pm

Public Participation: Join via *YouTube Live* - www.youtube.com/healthyairliving
Comments and questions posted on Facebook or submitted to ab617@valleyair.org during the meeting will be addressed during the meeting's public comment period.

Meeting facilitation provided by Harder + Company Community Research

5:00 p.m. Welcome, Introductions (10 mins)

Jessica Olsen, Director of Community Strategies & Resources, Valley Air District

5:10 p.m. Review <u>Action Items Tracker</u> (5 mins)

Review, discuss, and solicit feedback on complete and pending action items from last

meeting

Valley Air District Staff

5:15 p.m. [Looking for Consensus] CERP Implementation Updates (25 mins)

Discuss recent CERP implementation milestones and review funding liquidation deadlines. Looking for consensus on proposed shift of \$100,000 (out of an available \$2,500,000) to support adding 200 lawn mowers to the residential lawn and garden measure.

Valley Air District Staff

5:40 p.m. Wildfire Outreach and Education (35 mins)

Discuss District outreach and education efforts to inform and prepare community members

for wildfire season

Valley Air District Outreach & Communications Staff

6:15 p.m. SJCOG Stockton Mobility Collective Update (15 mins)

Updates on San Joaquin Council of Governments (SJCOG) Mobility Incentives program

Yvette Davis, SJCOG

6:30 p.m. Standing Updates (10 mins)

Space is reserved on each agenda for regular updates from various subcommittees and

agencies

Subcommittees Updates

CARB

Port of Stockton

Other general updates

6:40 p.m. [Looking for Consensus] CSC Meeting Schedule (10 mins)

Revisit CSC meeting schedule for remainder of year

6:50 p.m. Wrap Up/Next Steps (5 mins)

Next Agenda-Setting Meeting: Thursday, June 8, 2023 @ 3pm, via Zoom

Next Meeting: Wednesday, August 2, 2023 @ 5pm, via Zoom (No July meeting)

6:55 p.m. Public Comment (5 mins)