



## **Agenda for Stockton Community Steering Committee Meeting #40**

Wednesday, March 1, 2023 – 5:00 pm - 7:00 pm

**Public Participation:** Join via *YouTube Live* - <a href="www.youtube.com/healthyairliving">www.youtube.com/healthyairliving</a>
Comments and questions posted on Facebook or submitted to <a href="mailto:ab617@valleyair.org">ab617@valleyair.org</a> during the meeting will be addressed during the meeting's public comment period.

## Meeting facilitation provided by Harder + Company Community Research

5:00 p.m. Welcome, Introductions (10 mins)

Jessica Olsen, Director of Community Strategies & Resources, Valley Air District

Deby Provost, Resident, Community Co-host

5:10 p.m. Review <u>Action Items Tracker</u> (5 mins)

Review, discuss, and solicit feedback on complete and pending action items from last

meeting

Valley Air District Staff

5:15 p.m. Reclamation District Updates (20 mins)

Overview of Reclamation District activities, including updates on harmful algal bloom

status in community

Deby Provost, Resident, Community Co-host

5:35 p.m. | Icebreaker (20 mins)

5:55 p.m. CSC Meeting Planning (30 mins)

Coordinate meeting topics for next quarter, including discussion of April in-person CSC

meeting and update on agenda-setting meetings

Valley Air District Staff

6:25 p.m. Standing Updates (25 mins)

Space is reserved on each agenda for regular updates from various subcommittees and

agencies

Subcommittees Updates

SJCOG

**CARB** 

District (Show & Tell Event, Residential Air Filtration)

Port of Stockton

6:50 p.m. Wrap Up/Next Steps (5 mins)

Next Agenda-Setting Meeting: Thursday, March 9, 2023 @ 3pm, via Zoom

Next Meeting: Wednesday, April 5, 2023 @ 5pm, Stockton Memorial Civic Auditorium,

North Hall, 525 N Center St., Stockton, California 95202

6:55 p.m. Public Comment