



Agenda for Stockton Community Steering Committee Meeting #37

Wednesday, November 2, 2022 - 5:00 pm - 7:00 pm

Public Participation: Join via *YouTube Live* - www.youtube.com/healthyairliving
Comments and questions posted on Facebook or submitted to ab617@valleyair.org during the meeting will be addressed during the meeting's public comment period.

Meeting facilitation provided by Harder + Company Community Research

5:00 p.m. Welcome, Introductions (10 mins)

Jessica Olsen, Director of Community Strategies & Resources, Valley Air District Ector Olivares, Community Co-host, Catholic Charities

5:10 p.m. Review <u>Action Items Tracker</u> (5 mins)

Review, discuss, and solicit feedback on complete and pending action items from last meeting, including action items from agenda setting meetings.

Valley Air District Staff

5:15 p.m. Quarterly Air Monitoring Update (20 mins)

Update on air monitoring data collection and analysis and status of community air

monitoring network implementation.

Valley Air District Staff

5:35 p.m. End-of-Year Reflections and Planning for 2023 (60 mins)

Harder+Co will lead exercise to reflect on successes and opportunities for growth from 2022. District staff will present CERP implementation timeline and high-level schedule of

meetings for 2023.

Ector Olivares, Community Co-host, Catholic Charities

Valley Air District Staff

Harder + Company Facilitation Team

6:35 p.m. Standing Updates (15 mins)

Space is reserved on each agenda for regular updates from various subcommittees and

agencies

Subcommittees Updates

SJCOG - Unmet Transit Needs (UTN) Assessment

CARB

Port of Stockton

6:50 p.m. Wrap Up/Next Steps (5 mins)

Next Agenda-Setting Meeting: Thursday, November 10, 2022 @ 3pm, via Zoom

Next Meeting: Wednesday, January 4, 2023 @ 5pm, via Zoom

6:55 p.m. Public Comment