



Agenda for Stockton Community Steering Committee Meeting #38

Wednesday, January 4, 2023 - 5:00 pm - 7:00 pm

Public Participation: Join via *YouTube Live* - www.youtube.com/healthyairliving
Comments and questions posted on Facebook or submitted to ab617@valleyair.org during the meeting will be addressed during the meeting's public comment period.

Meeting facilitation provided by Harder + Company Community Research

5:00 p.m. Welcome, Introductions (10 mins)

Jessica Olsen, Director of Community Strategies & Resources, Valley Air District Margo Praus, Community Co-host, Resident

5:10 p.m. Review Action Items Tracker (5 mins)

Review, discuss, and solicit feedback on complete and pending action items from last meeting, including action items from agenda setting meetings.

Valley Air District Staff

5:15 p.m. Reflection Exercise Follow-up (10 mins)

Harder+Co will review responses from December's Jamboard exercise to reflect on

successes and opportunities for growth from 2022

Margo Praus, Community Co-host, Resident

Harder + Company Facilitation Team

5:25 p.m. CERP Implementation Updates (60 mins)

Discuss recent CERP implementation milestones, review short and long-term CERP implementation deadlines, and solicit feedback on select CERP measures to further

support implementation.

Margo Praus, Community Co-host, Resident

Valley Air District Staff

6:25 p.m. Standing Updates (25 mins)

Space is reserved on each agenda for regular updates from various subcommittees and

agencies

Subcommittees Updates (Trees, Indoor Air & Weatherization, EV Mechanic Training,

Outreach, Regulatory & Enforcement, Heavy-Duty Trucks)

CARB

Port of Stockton

6:50 p.m. Wrap Up/Next Steps (5 mins)

Next Agenda-Setting Meeting: Thursday, January 12, 2023 @ 3pm, via Zoom

Next Meeting: Wednesday, February 1, 2023 @ 5pm, via Zoom

6:55 p.m. Public Comment