



Agenda for Stockton Community Steering Committee Meeting #45

Wednesday, September 6, 2023 - 5:00 pm - 7:00 pm

Public Participation: Join via *YouTube Live* - www.youtube.com/healthyairliving
Comments and questions posted on Facebook or submitted to ab617@valleyair.org during the meeting will be addressed during the meeting's public comment period.

Meeting facilitation provided by Harder + Company Community Research

5:00 p.m. Welcome, Introductions (10 mins)

Stephanie Ng, Program Manager of Community Strategies & Resources, Valley Air

District

Margo Praus, Resident, Community Co-host

5:10 p.m. Review Action Items Tracker (5 mins)

Review, discuss, and solicit feedback on complete and pending action items from last

meeting

Valley Air District Staff

5:15 p.m. Wildfire Impacts Update (10 mins)

Valley Air District Staff

5:25 p.m. [Looking for Consensus] CERP Implementation Updates (35 mins)

Discuss recent CERP implementation progress, including updates to Passenger Vehicle Replacement measure, and seek consensus on update to heavy-duty truck replacement

measure

 We are looking for support to submit a truck project plan to CARB, which would add a new pathway to the existing <u>Truck Replacement CERP measure</u> to purchase

zero-emission trucks
Valley Air District Staff

6:00 p.m. CSC Meeting Planning (35 mins)

Coordinate meeting topics for 2023 CSC meetings

Harder+Co Facilitation Team

6:35 p.m. Standing Updates (15 mins)

Space is reserved on each agenda for regular updates from various subcommittees and

agencies

Subcommittees Updates: Outreach, Indoor Air and Weatherization, and Trees

CARB - Blueprint 2.0 updates

District – Annual Report

Port of Stockton

Other general updates

6:50 p.m. Wrap Up/Next Steps (5 mins)

Next Agenda-Setting Meeting: TBD

Next Meeting: Wednesday, October 4, 2023 @ 5pm, via Zoom

6:55 p.m. Public Comment (5 mins)