



Agenda for Stockton Community Steering Committee Meeting #46

Wednesday, October 4, 2023 – 5:00 pm - 7:00 pm

Public Participation: Join via *YouTube Live* - www.youtube.com/healthyairliving
Comments and questions posted on Facebook or submitted to ab617@valleyair.org during the meeting will be addressed during the meeting's public comment period.

Meeting facilitation provided by Harder + Company Community Research

5:00 p.m. Welcome, Introductions (10 mins)

Stephanie Ng, Program Manager of Community Strategies & Resources, Valley Air

District

Tanisha Raj, Catholic Charities of the Diocese of Stockton, Community Co-host

5:10 p.m. Review <u>Action Items Tracker</u> (5 mins)

Review, discuss, and solicit feedback on complete and pending action items from last

meeting

Valley Air District Staff

5:15 p.m. [Looking for Consensus] CERP Implementation Updates (50 mins)

Discuss recent CERP implementation progress, including updates to <u>Passenger Vehicle</u>

Replacement and Passenger Vehicle Repair measures

 We will bring to the CSC an opportunity to increase the funding amount per vehicle for the Passenger Vehicle Replacement Program.

Valley Air District Staff

6:05 p.m. Annual Report Update (25 mins)

Review draft Stockton AB 617 Annnual Report, including Annual Enforcement Report, and solicit CSC feedback. Annual Report to be presented to District's Governing Board in

November.

Valley Air District Staff

6:30 p.m. Standing Updates (20 mins)

Space is reserved on each agenda for regular updates from various subcommittees and

agencies

Subcommittees Updates

SJCOG - Unmet Transit Needs (UTN) Assessment

CARB

District

Port of Stockton

Other general updates

6:50 p.m. Wrap Up/Next Steps (5 mins)

Next Agenda-Setting Meeting: Thursday, October 12, 2023 @3pm via Zoom

Next Meeting: Wednesday, November 1, 2023 @ 5pm

6:55 p.m. Public Comment (5 mins)